laupäev, 18. juuli 2015

Suvehommik.
Tänahommikune varajane ärkamine tasus end kuhjaga ära, sest oli mida vaadata ning oli tõsiselt palju, mida ka kaameraga jäädvustada. Päike on nobe ja hopsti ta puude tagant väljas oligi ning korraga lõi põld justkui põlema. Kerge udu sai ka endale jumet juurde ning nüüd oli siis õige aeg ka kaamerale tööd anda. Eredas päikesevalguses ise silmaga kõike ei märkagi, aga tubli abimees, see kaamera siis muidugi, leiab üles ka õige pisemad tukkujad. Nemad aga ootavad päikese käes kuivamist, et siis ka asuda päevastele tegemistele. Pildivalik on Teie ees ning loodetavasti leiate nendest ka sellise, mis meelde jääb. Aitäh!


















2 kommentaari:

  1. Väga erilisi valgusi oled kinni püüdnud! Oled meister! Aitäh jagamast!

    VastaKustuta
  2. Tere!

    Kirjutan Teile kommunikatsioonibüroo JLP poolt. Nimelt teeme blogibaromeetri uuringut, mis tähendab, et me kaardistame Eesti blogisid ja märgime ära suundi, mis aasta jooksul tekkinud on. Uuringut viime läbi juba teist aastat.

    Kahjuks ei leidnud Teie blogist kontaktaadressi – hindaksime väga, kui saadaksite oma e-maili aadressi mulle aadressil britta.tarvis@jlp.ee või kommenteeriksite antud postitust. Suur, suur tänu!

    Heade soovidega
    Britta Tarvis

    VastaKustuta