pühapäev, 14. aprill 2013

Kevadveed.

Tujukad need kevadpäevad ja juba mitu päeva pole päike end näidanud. Midagi head see mitmepäevane vihmasadu ometi toob kaasa endaga, sest loodetavasti saab lumi sellega tugeva löögi taganemiseks. Järvejää on veel paks ja inimesed, nüüd küll üksikud, käivad ikka august kalu välja tõmbamas. Jää on küll muutunud märjaks uisuväljaks. Hommik oli pilvine ning hall, kuid seadsin sammud ikkagi veekogu poole, lootes mõnd laululuike veel kohata. Viimasest nende pildistamisest on möödas mitu head päeva, sest vahepealsed ilmad pole eriti seda soosinud. Täna aga luikesid polnudki ning pikk ootamine ka lõppes ilma nendeta. Küll lendas kohale üks paar sõtkaid, emaslind koos isaslinnuga. Käsi tundub mul talvega kobaks jäänud ja no mitte ei suuda veel korralikku lennukat saada. Loodetavasti jää sulab ja lindude kohaletulekuga ka uued võimalused ees. Tänane saak siis paar sõtkast, vares kes ka omaette midagi toimetas ja otsis ning lõbusad tilgad, mis räästast valla pääsesid. 




















 Jätkuvalt meeliköitvaid kevadpäevi ka edaspidiseks meile Kõigile!


















5 kommentaari:

  1. Sinu linnuvaatlused on kosutavad, ilmselt on need objektid sul seal üsna kodu lähedal...mul see Rannamõisa tee äär kõik täis ehitatud ja enam pole ühtegi lindu, enne oli kevadel ikka põllupealne hanesid ja parte täis

    VastaKustuta
  2. Igatahes Ingrid, ma pean ka nüüd õppima hakkama neid veetilku piltima! See on nii põnev! See piimalärtsatus oli oivaline!!!

    VastaKustuta
  3. Tükk aega uurisin esimest pilti, et kas ma näen valesti või milles asi ... miskit ei klapi ... saad vast aru küll mida ma mõtlen ... peegeldust ;)
    On siis või ei ole ?

    VastaKustuta
  4. Onon, aga ütleme et päike võttis kalapüüdjad mustaks. Tegelikult tuli ikka väike mängutuhin mulle selle pildiga peale :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selge, peitepilt ... et kas ja kes märkab, kes mitte :)

      Kustuta